štvrtok 18. apríla 2013

Kapsová plienka


Jednoveľkostná kapsová plienka "všetko v jednom" SWEET MONKEY pre deti od narodenia až po nočník. 
Plienka je cez deň štíhla tak, že je na nerozoznanie od papierovej plienky, ale môžete z nej urobiť aj nočnú plienku - dostatočne savú, aby aby ste nemuseli vôbec prebaľovať. 
Vnútri plienky sú použité iba prírodné materiály (bambusové froté), čo šetrí Vaše peniaze - nakúpite raz a už len vyperiete a dáte na sušiak. Navyše, bambus nasaje až 3x viac ako bavlna, jeho životnosť je až 10x dlhšia a je prirodzene antibakteriálny. Nežehlíte, neskladáte a pritom plienočky zostávajú krásne, zdravé a šetria naše životné prostredie.
Veľkým bonusom týchto plienok sú ich farebné vzory, ktoré robia z plienky luxusný doplnok. Najmä v lete ich môžete bez ostychu a hrdo ukazovať ako súčasť odevu.

POUŽITIE PLIENKY:
plienka sa v páse zapína na patentky alebo suchý zips
- univerzálna veľkosť - pre deti od 3-15 kg
- veľkosť plienky S, M, L sa nastavuje pomocou troch radov cvokov v prednej časti plienky
- súčasťou plienky sú dve savé vkladacie plienky, každá zo 4 vrstiev bambusového froté
- vrecko na vkladanie plienok je tiež z bambusového froté, takže sa koža bábätka dotýka iba prírodného materiálu
- okolo nožičiek a na chrbte má plienka jemné gumičky, ktoré netlačia a pritom obsah plienky neprepustia von
- v oblasti rozkroku je plienka štíhla, takže chodiacim deťom neprekáža v pohybe
- bambus je prirodzene antibakteriálny, vhodný aj pre najcitlivejšiu pokožku
kapsové plienky veľmi rýchlo schnú
MATERIÁL:
vonkajšia vrstva - nepriepustný, ale priedušný 100% PES laminovaný polyuretánom. Hladká úprava u kolekcie Neonky PES je veľmi jemná a príjemná na dotyk. Neónové farby sú letné a veselé.U týchto nohavičiek sme pre Vás pripravili aj bezkonkurenčnú cenu. 
vnútorná vrstva - vkladacie vrecko a 2 ks 4-vrstvových vložiek sú z bambusového froté (98% bambus 2% PES), ktoré je veľmi savé a jemné. Všetky materiály sú certifikované pre deti do 3 rokov. Použitá gumička neobsahuje latex.
AKO SA STARAŤ O PLIENKY:
Odporúčame ich min 2x vyprať pre väčšiu savosť. Veľkou výhodou bambusu je, že čím viac periete, tým viac saje. Prať na 40 stupňov. Vďaka antibakteriálnym vlastnostiam bambusu je to postačujúce a nedochádza k opotrebeniu plienky. Vrchné nohavičky nesušte v sušičke. Vkladacie vložky možno sušiť, no podľa skúseností to nie je potrebné a vložky rýchlo uschnú.
Nepoužívajte aviváž ani bielidlá. Pred praním plienok je dobré zabezpečiť suchý zips, aby Vám nepotrhal jemné bambusové froté a inú bielizeň.
KOĽKO ČASU VÁM TO ZABERIE KAŽDÝ DEŇ?
Tak dve minúty dať do práčky a nastaviť program, ďalšie 2 minúty vybrať z práčky a zavesiť na sušiak, cca 3 minúty naplniť plienky a už môžete opäť používať!
Nič neskladáte, nežehlíte! Úžasná úspora času - žiadne čítanie letákov, sledovanie akcií a behanie po obchodoch za nákupom papierových plienok. Ideálne plienka pre všetkých, ktorí preferujú prírodné materiály a chcú jednoduchú plienku! Nastaviteľné veľkosti plienky S, M, L.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára