nedeľa 22. novembra 2020

Nástenné police Stilista Volato



Moderné nástenné police značky Stilista® produktovej rady VOLATO sa stanú vďaka levitujícímu efektu nádherným doplnkom Vášho izby. 

Materiálovo sú vyrobené z MDF, dyhu tvorí PVC. Čo to vlastne MDF je? 
MDF doska (Medium Density Fibreboards) s veľmi jemnou homogénnou štruktúrou (jemnejšie ako drevotrieska) a hodí sa tak skvele na výrobu nábytku. Jedná sa o prírodný materiál, pretože sa vyrába bez použitia lepidiel. Profilovaný povrch MDF dosky je povrchovo upravený fóliovaním (na dosku sa za tepla nalisuje PVC fólia). 
V ponuke máme niekoľko farebných prevedení v klasickom matnom alebo aj lesklom prevedení. Klasické biele a čierne police, vedia doplniť váš interiér aj v prevedení tmavého a svetlého dreva, ale aj výstrednými farby ako červená, ružová, strieborná, či modrá. Tieto nemusia byť vždy len doplnkom v detskej izbe, ale i výrazným doplnkom vašej obývacej izby, či priamo vašej spálne. Uplatnenie si takáto univerzálna polica nájde pokojne aj v letnej kuchyne, na priestrannej chodbe, v garáži, či v samotnej pivnici veľkého domu. 




Polica má šírku ideálnu 3,8 cm a maximálnu nosnosť zaťaženia má 10 kg - samozrejme, v závislosti od materiálu steny, do ktorej policu umiestnite. Všetky ponúkané police majú jednotnú šírku 25,5cm. Dĺžka sa líši v závislosti od požadovaného rozmeru, vzhľadom na miesto umiestenia: 50cm, 70cm. 90cm a aj 110cm dlhé police.

Už teraz vám vŕta v hlave, že by sa vám taká polica niekam šikla? Samozrejme. Hodí sa aj do vašej domácnosti. Treba si už len vybrať daný rozmer, farbu a objednať. Do pár dní ju máte doma. nemusíte nikam chodiť, kuriér vám zásielku podá do rúk a vy sa môžete spokojne pustiť do svojich kutilských schopností, ktoré nemusia byť naozaj nijako výnimočné. 

Obsah každého balenia zakúpenej police tvorí:
  • 1x nástenná polica
  • upevňovací materiál pre klasickú stenu (kovová konštrukcia, potrebné šróby a hmoždenky

Tak poďte do toho! Skrášľovať svoj domov je predsa tak zábavné a navyše, bude sa cítiť lepšie :)
Celkovú ponuka políc na e-shope SladkaSue Shop nájdete po kliknutí TU


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára