streda 15. augusta 2018

Ako to u nás funguje - označenia produktov



  Určite ste počuli a videli tieto nápisy a označenia: Akcia, Novinka, Top produkt. Ale čo to presne je? čo to znamená, aký to má význam? Kedy sa to vyskytuje pri produktoch?
Aj Vám choili v hlave takéto myšlienky? A zo zvedavosti občas kliknete, a občas Vás to  - naopak - odradí. Nie každý obchodník ich používa s uvážením a v zhode s tým, čo by mali vyjadrovať a priamo evokovať vo Vás ako zákazníkovi. Preto som sa rozhodla to objasniť, aký zámer a vysvetlenie máme nato v internetovom obchode SLADKASUEshop.








AKCIA - u nás momentálne v tyrkysovozelenej farbe s ikonkou darčekového balíčka. Čo znamená toto označenie u nás? Chceme Vás iba upozorniť na zľavu. Ceny umelo nenavyšujeme, ale znižujeme. Ak cenu zníži dodávateľ / výrobca z dôvodu dopredaju daného typu (či už farby, veľkosti) produktu, alebo naopak ako uvádzaciu novinku a podobne. Niektoré veľmi podobné produkty, ktoré sa líšia len farebným prevedením, sú preto v klasickej cene. Túto bežnú cenu môžete vidieť aj pri AKCIOVOM produkte, ktorá je však prečiarknutá - teda neplatná - a pri produkte je zobrazená NAŠA CENA, ktorá je zároveň kúpnou cenou pre Vás. Bežná cena zobrazuje cenu ostatných rovnakých produktov, ktorú si môžete samozrejme overiť.






NOVINKA - u nás momentálne vo fialovej farbe s palcom nahor. Novinky plánujeme tak, ako na FB-stránke, nakoľko práve tam máme priestor na prezentáciu ponúkaných produktov a viete sa dozvedieť o nich viac, podrobnejšie, nakoľko pripájame k produktom rôzne videá a odborné články. Sú zamerané na vysvetlenie ako produkt funguje, ako ho prípadne poskladať, či pripraviť tak, aby sa dal používať, ako sa oň starať a podobne. Z týchto dôvodov Vám odporúčam pridať si našu FB-stránku medzi vaše obľúbené a odoberať nové informácie, čo sa deje. Novinku sťahujeme resp. odznačujeme zhruba po mesiaci. 

TOP PRODUKT - u nás ho nájdete v svetločervenej farbe s vysačkou. Top produkt je prudokt, ktorý je cenovo výhodný - či už vzhľadom na to, že je súčasťou viacerých komponentov, ktoré bežne kúpite aj samostatne alebo má prjednoducho dobrú cenu, a tak sú tieto produkty veľmi žiadané.  Majú vysokú obľubu u väčšiny ľudí. A preto Vám ho dávame do pozornosti - možno zaujme aj Vás :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára