nedeľa 22. júla 2018

Kúpanie a vodný svet - ZS 1.časť

Sedíte doma, vo vani a ani bazén nemáte? Nevadí, čo takto sa vydať navštíviť jeden z našich tipov na výlet.
TERMÁLNE KÚPALISKO CHALMOVÁ
Pre mňa celkom neznáme, ale za preskúmanie a pekný výlet, či krátky pobyt to určite stojí. Nájdete tu vonkajšie i vnútorné bazény. Nebude núdza o prespatie, nakoľko komplex ponúka ubytovanie v chatkách, v súkromí a na svoje si prídu aj zžití autokempingisti. V areáli môžete zrelaxovať v saune, či s deťmi alebo známymi pri stolnom futbale alebo ping-pongu. Keby sa Vám predsalen málilo, v okolí je možnosť spríjemniť si deň výletom do bojnickej ZOO alebo priamo na Bojnický zámok. Možno ste to práve Vy, kto má rád skalolezectvo, tak si nezabudnite svoju výstroj. Pokiaľ si pribalíte aj turistické topánky alebo bicykel, určite si nájdete čas aj na turistiku, či cykloturistiku po značených chodníkoch. Ak by Vám chýbala nejaká ta drobnosť, alebo priamo aj stan, neváhajte nazrieť k nám :)
Celkové info o cenách a otváracích hodinách s kontaktami priamo na ich stránke.
TERMÁLPARK VEĽKÝ MEDER
Južnejšie, pri našich maďarských susedoch, rozprestierajú sa kúpele jeho veličenstva. Obrovský areál, na ktorý si naozaj vyčlente aspoň pol dňa, i keď viacerí odporúčajú ísť týmto smerom skôr na dovolenku. Vonkajšie i vnúrorné bazýny Vás určite očaria. Ubytovanie, sauna, či celkové wellness je samozrejmosťou. Športoviská, či detské ihrisko, raj nielen pre deti. Stačí sa len rozhodnúť. 
Ako jednu z letných atrakcií majú turistický vláčik, ktorý Vás a vašu rodinku prevedie po okolí mesta. pokiaľ pricestujete vlakom, tento vláčik Vás zvezie priamo do termálparku. Ak cestujete autom, za zmienku stojí i starý mlyn na klátovskom ramene. Ak ste tými cyklistami telom i dušou, určite neprehliadnete zaujímavé cyklotrasy.
Celkové info o cenách a otváracích hodinách s kontaktami priamo na ich stránke.

Verím, že tieto tipy na výlet neostanú len vo vašej hlave, ale naozaj si ešte užijete leto.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára