streda 19. februára 2014

naskladnujeme 2/2014


Tak toto sa deje momentálne na našom webe...
Naskladnujeme tovar, ktorý ste u nás ešte nevideli...

Pripravili sme pre Vás (no najmä pre mamičky) novú kategóriu BIŽUTÉRIA, v ktorej zatiaľ nájdete náušnice. Časom, ak bude záujem(dajte nám vedieť) môžeme rozšíriť túto kategóriu o prstene, náramky, náhrdelníky či prívesky.
Zaradili sme do našej ponuky aj niekoľko sezónnych módnych vychytávok. 
Pomaly nám končí zima, ktorá bola skôr jeseňou a potichúčky, ale isto prichádza jar. Aby nebol nikto zaskočený, chceli sme zaradiť do našej ponuky niečo aj pre mamičky... Náušnice sú len jednou vecou, ako potešiť a skrášliť sa rôznofarebnými doplnkami v uškách.
Perstrofarebná elastická šatka - čelenka s drobnými kvietkami isto vyčarí úsmev nielen pri jej praktickosti. Svojim prevedením potlače priamo kričí po jari a lete plnom farieb. Či už zvolíte šatku do vlasov pre vás alebo vašu malú slečnu von na prechádzku, oslavu, bežný deň v škôlke alebo v škole... Môžete ju použiť aj v sobotné dopoludnie pri upratovaní - veď nikto nepovedal, že netreba byť peknou pri práci :)
Pletené návleky čiernej farby snáď budú pre vás tou pravou vecou v chladné rána. Univerzálne návleky nielen zahrejú, ale i ozvláštnia váš imidž. Keďže sú čierne, hodia sa takmer ku všetkému. 
Ďalším výborným doplnkom v našej ponuke je ľahučký šál nielen na jarné studenšie dni. Ponúkame ho v dvoch farebným prevedeniach. Vsadili sme na jemnosť a nenápadnosť - šál je v zemitých a príjemných farbách. 

Až by sa vám zdalo, že sme tentokrát s novinkami mysleli len na mamičky, nie je tomu tak! 

Pre dievčatká sme vybrali dva sety módnych doplnkov do vlasov spolu s malou taštičkou / peňaženkou v svetlo ružovej a fialovej farbe. Nádherný fialový opasok s kvetmi určite pekne ukáže na každom dievčatku. Pre chlapcov, ale i pre dievćatá máme v ponuke nové pásikované opasky so sponou, ktorá sa veľmi jednoducho otvára / zapína, teda zvládnu to aj menší fešáci a parádnice.
Naskladnujeme aj žiadané opasky na suchý zips v červenej farbe vhodné ako pre chlapcov, tak i pre dievčatá.
Veľmi obľúbené dievčenské traky sme vymenili za pestrofarebné - prevažne ružovofialové traky s kamienkami. Kamienky sú nalepené v zadnej spojovacej časti v tvaroch pusa a srdce. 
Ďalšou novinkou, ktorá je tak trochu staro-nová sú farebné traky s potlačou s tvarovaným klipom v danom motíve. Tentokrát v dĺžke až 70cm, o ktoré ste mali záujem. Samozrejme aj táto ponuka je obmedzená skladovými zásobami. Poväčšine z každého vzoru/farby máme 1-2 kusy, nakoľko ich objednávame ako mix farieb a vzorov. 
Dokonca sme nejaký tovar pridali aj do "Darčekov", teda ak nakúpite nad 40€, môžete si nejaký vybrať a dostanete ho ZADARMO :)

Verím, že sa náš nový tovar bude páčiť nielen vám, ale i vašim priateľom, rodine a zmámym.

http://www.sladkasue.net/sladkasue/eshop/78-1-naskladnujeme
http://www.sladkasue.net/sladkasue/eshop/15-1-Darceky

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára