štvrtok 27. februára 2014

Čo bude v marci...

Tento marec 2014 sa skutočne oplatí nazrieť do nášho e-shopu, nakoľko máme pre Vás pripravených niekoľko skvelých ponúk, akcií, noviniek, či darčekov.

Spolu s Vami chceme osláviť naše 
druhé výročie založenia e-shopu SLADKASUE


Ten, kto nepozná ešte našu každomesačnú akciu VESELÝ VÍKEND, určite ju spozná počas tohto mesiaca v duchu: veselý víkend-každý víkend. Počas 5-tich víkendov môžete využívať zľavy, ktoré vám ponúkame od piatka do nedele. Na výber máte zo 4 možností, ako si urobiť víkend veselším:
A - DOBIERKA zdarma
B - DARČEK zdarma pri nákupe nad 10€
C - 3% zľava na zakúpený tovar teraz
D - 5% zľava na ďaľší nakup - kupón je prenosný

Ďalšou výhodou je známy DOUBLE TIP, ktorý sa teší obľube od minulého roka. Dáme vám zľavu ak kupujete dve rovnaké veci ( využívajú to najmä mamičky viacerých detí, nielen dvojičiek)
Obe akcie platia aj na zľavnený, výpredajový a akčný tovar(ak nie je uvedené inak).

Ušetriť pri našom nakupovaní môžete aj tým, že nemusíte platiť dopravu. A to hneď v dvoch prípadoch: buď si prídete pre tovar osobne, alebo ak cena objednaného tovaru je viac ako 70 Eur.

V prípade ak patríte k ľudom, ktorí sú poistení vo Všeobecnej zdravotnej poisťovni /VšZP/, vieme Vám po požiadaní poskytnúť až 10% zľavu.
10% zľavu z nákupov ponúkame aj rodičom s deťmi navštevujúcimi detské zariadenia ako Dupajda, Budatko a Tulipán.

Do našej ponuky sme zaradili aj niekoľko noviniek ako pre dievčatá, chlapcov, tak aj pre mamičky. Z tejto príležitosti sme vytvorili novú kategóriu BIŽUTÉRIA, v ktorej nateraz máme zaradené náušnice. 
Dočasne na mesiac marec sme vytvorili ešte jednu kategóriu =doprava zdarma= , v ktorej nájdete rôzny tovar s bezplatným poštovným. O jej existencii uvažujeme aj do budúcna.

1 komentár: