štvrtok 25. októbra 2012

ponuka bezplatného členstva LYONESS :: SLADKASUE


Chcete získať takúto CASHBACKCARD kartu ZADARMO??? 

Využite bezplatnú registráciu do nákupneho systému LYONESS Slovakia, vrátenie časti peňazí z každého nákupu u registrovaných predajcov v systéme( Baumax, nayElektordom, Ševt, KIKA, Hypernova, OMV, Fann Parfumeria, Aeolus, Puma, Ozeta, Tempus, Domoss, Fresh, Meta Gas, a mnoho ďalších...).

Peniaze idú na Váš účet. Nezaväzujete sa nikomu, neplatíte žiadne členstvo.

Ak máte záujem, stačí mi len napísať :)
 
 
 

Využite bezplatnú registráciu do nákupneho systému LYONESS Slovakia, vrátenie časti peňazí z každého nákupu u registrovaných predajcov v systéme . Peniaze idú na Váš účet. Nezaväzujete sa nikomu, neplatíte žiadne členstvo. Výhoda pre Vás, za nákup. Je len na Vás koľko nakúpite čo potrebujete a odmena sú Reálne peniaze, nie body. Vyskúšajte to, nič Vás to nestojí. Postupne sa Vám nazbiera na Váš účet pekná suma peňazí. Koľko ?! To záleží len a len od Vás aké nákupy budete realizovať vo Váš prospech. 

 

Bezplatnou registráciou v nákupnom systéme LYONESS, môžete len získať 

 

Spoločenstvo Lyoness

Lyoness, založená Hubertom Freidlom 2003, ponúka svojim členom peniaze späť z každého nákupu. Pôvodne začínala v štyroch krajinách, v súčasnosti sa vyvinula na internacionálnu spoločnosť ponúkajúcu všetkým účastníkom jedinečnú Win-Win situáciu. Lyoness poskytuje globálnu sieť, z ktorej profitujú členovia aj partnerské spoločnosti. Členovia dostanú späť peniaze, zatiaľ čo partnerské spoločnosti získavajú lojálnych zákazníkov a radi im dávajú špeciálne výhody.
Lyoness je momentálne aktívna v 28 krajinách Európy ako aj v USA, v Kanade, Brazílii, Spojených arabských emirátoch, v Katare, v Južnej Afrike a v Ázijsko-pacifickej oblasti (Hongkong, Macao, Austrália, Filipíny, Thajsko) a teší sa celosvetovo z viac ako 2,4 milióna členov.

 

Štyri nákupné možnosti

S Lyoness majú členovia celosvetovo k dispozícii vždy tie správne nákupné možnosti. Či už s Cashback Card, alebo smobilnými poukážkami (Mobilný Cashback), s originálnymi poukážkami/darčekovými poukážkami partnerskej spoločnosti alebo pri online nakupovaní - členovia dostanú pri každom nákupe peniaze späť.

Mobile CashbackCashback CardOnline ShoppingOriginalgutscheine

Nakupovanie bez hraníc

Viac ako 24 000 partnerských spoločností v súčasnosti v 39 krajinách po celom svete sa stará o neobmedzené nákupné možnosti. Až 3 200 online obchodov ponúka výber zhruba 110 miliónov produktov, a to už v 42 krajinách.

Presvedčte sa sami

Využite 30-dňové testovacie členstvo, registrujte sa teraz bezplatne a užívajte si neobmedzené výhody Lyoness Cashback!
Ak v priebehu tohto obdobia uskutočníte nákup v partnerskej spoločnosti Lyoness, zmení sa toto testovacie členstvo na plnohodnotné bezplatné členstvo.

Spoločenská zodpovednosť – nadácie Lyoness

Popri členoch a partnerských spoločnostiach profitujú zásluhou nadácie Lyoness Child & Family Foundation aj ľudia v núdzi. Táto charitatívna nadácia založená v máji 2008 dostáva svoj podiel zo všetkých obratov uskutočnených prostredníctvom Lyoness.
V roku 2011 došlo spolu s Greenfinity k oživeniu ďalšej nadácie, ktorá prispieva k trvalej ochrane životného prostredia, zaoberá sa inovatívnymi projektmi na ochranu klímy a investuje do využívania obnoviteľných energií.
 
Medzi predajné reťazce lyoness patria napr.: 
 
 
 

Máte záujem sa bezplatne a bez záväzkov zaregistrovať? 

 

Urobíme to za vás! 

 

Stačí nám dať súhlas: zaslať váš dátum narodenia(nie rodné číslo) meno, priezvisko, celú adresu a číslo mobilného telefónu.



Viac tu: http://www.sladkasue.net/news/ponuka-bezplatneho-clenstva-lyoness/

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára