streda 31. októbra 2012

Kolekcia jeseň / Zima 2012 od ANTONY


Nová flísová kolekcia jeseň / Zima 2012 od známeho a kvalitného SLOVENSKÉHO výrobcu ANTONY. Oblečenie pre deti veľkostne od 56 do 80. V ponuke viacero druhov oblečenia: čiapka, polodupačky, nohavice na traky, mikina, mikina s kapucou a overal.
Na začiatok sme pripravili modely v dvoch farebných prevedeniach - ružová modro-žltá kombinácia sú veľmi vydarené. Modely sú farebne doladené k výšivkám, ktoré Vám prinášame v ponuke po prvý raz. Všetky dnes pridané produkty sú vyrobené z tenšieho flisu - vhodné sú teda ako druhá vrstva oblečenia, napríklad pod bundičku. 

Produkty ANTONY z kolekcie Jeseň/Zima 2012 nájdetu v našom e-shope v oddelení Komplety, súpravy v sekcii Oblečenie a móda : http://www.sladkasue.net/oblecenie/komplety-supravy/kolekcia-jesen-zima-2012/

Poďme si bližšie predstaviť ponúkané modely:
  • Flisové čiapočky - ponúkame vo veľkostiach 1, 2, 3, 4. Čiapočka je jednofarebná, bez výšivky a so šnúrkami, ktoré sa zaväzujú pod krkom.
  • Flisové polodupačky - ponúkame vo veľkostiach 56, 62, 68, 74, 80 v ružovej a modro-žltej kombinácii. Polodupačky sú na páse so širokým patentom a s krásnou výšivkou macka s balónmi.
  • Flisová mikina s kapucou a flisová mikina - mikiny ponúkame v 2 prevedeniach - s kapucou a bez. Veľkosti, ktoré máme skladom sú 56, 62, 68, 74, 80. Každý model je v kombinácii ružovej a modrej, skombinovaný s krásnou výšivkou. Mikina s kapucou má zapínanie stredom na nity, mikina bez kapuce má zapínanie na ramene, rovnako sú použité nity.
  • Flisové overaly - krásne flisové overaly majú zapínanie na nity cez stred. Dostupné veľkosti sú 56, 62, 68, 74, 80
  • Flisové záhradníčky - tepláky na traky - naši verní zákazníci už určite poznajú. V minulosti sme ich vyrábali len z teplákoviny, no teraz sme sa rozhodli pre tento teplejší model, ktorý budú Vaše zákazníčky milovať. Veľkosti ponúkame 56, 62, 68, 74, 80 


V najbližších dňoch sa ale môžte tešiť na ďalšie produkty z tejto kolekcie, ktoré Vás určite očaria.

Nezabudnite, že výrobky v tejto kolekcii sú limitované počtom a dostupné len do vypredania zásob. Preto ak sa Vám nejaký kúsok zapáčil, neváhajte s jeho objednávkou.

náš e-shop: SLADKASUE.NET

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára