piatok 3. januára 2020

Prehozy - praktický komfort vo vašom štýle

Kúpte si a obzvlášnite svoju izbu dizajnovým a farebným prevedením, ktoré sa vám odvďačí v podobe ľahkej údržby.
V našej ponuke nájdete jednofarebné mikrovláknové deky s polysterom, ktoré sú na dotyk jemnučké a zahrejú aj v chladnejšie dni. 

Jednofarebná deka, ktorú zladíte tón v tóne s vašim okolím nesmie chýbať vo vašej domácnosti


Či už deky alebo prehozy, kupujete ich najmä kvôli dizajnu a celkovému uhľadenému štýly vašej izby. Treba sa dívať na izbu komplexne: aké máte okná, farbu na stenách, nábytok, koberec, či podlahu. Vyberte si svoj odtieň alebo vzor, ktorý bude korešpondovať s okolitým priestorom. 


snová romantika

Kvetinový vzor asi nie je príliš univerzálny pre manželskú posteľ. Hodí sa skôr do tínedžerskej izby mladej slečny, ktorá má dušu romantičky. Prípadne pre ženu bez partnera v akomkoľvek veku.

 Naopak, pokiaľ váhate, prípadne by to mal byť prehoz pre chlapca, či muža, určite treba zvoliť neutrálne farby aj neutrálne vzory. Nimi sú napríklad, hviezdy, trojuholníky, čiary. V skratke, geometrickými útvarmi nič nepokazíte, pokiaľ ide o moderného človeka. 

štýl pre každého

Prípadne naopak, ak máte všetko zladené, môžete si vybrať prehoz, ktorý bude stredobodom vášho interiéru a tak vynikne ešte viac. 

kontrast

Nech už bude vaša voľba akákoľvek, nezabudnite, že deka / prohoz majú funkciu aj ochrannú. Častokrát ste museli namáhavo čistiť sedačku, či posteľ, ktorá bola zašpinená napríklad od nejakého jedla alebo nápoja? Alebo vám po posteli poskákali vaše deti, keď ste to nevideli? Prehoz jednoducho strčíte do pračky a hotovo, periny, či pôvodný materiál sedacej súpravy ostáva stále čistý, čím mu predlžujete jeho životnosť.
Životnosť môžete predĺžiť aj svojmu prehozu a deke tým, že sa o ňu budete správne starať. Neodmysliteľnou súčasťou je správne pranie - odporúčané výrobcom v závislosti od materiálového prevedenia a  vetranie vytrasením aspoň jedenkrát do týždňa.



hviezdy milujú všetci
Ďalšou výhodnou vlastnosťou je praktickosť, ktorá plní účel na 100%. Mať stále krásne uhladenú posteľ. Nemusíte mať ani rovnaké návliečky na perinách, môžete mať na posteli len-tak pohodené pyžamo. Stačí to prekryť a hotovo. Posteľ je uhladená, uprataná, čistá. Navyše, ak potrebujete v lete niečo ľahké na seba, nechcete sa obťažovať hrubým paplónom - chcete niečo vzdušné, prípadne aby zahrialo len trochu. A práve taký je prehoz. Pokojne si môžete pod neho zaliesť, nakoľko dnes sú už skoro všetky materiálovo uspôsobené.

módny dizajn
Tak, čo si vlastne objednaním prehozu kupujete? Nie je to len jeden kus látky! 
  • Kupujete si dizajnový kúsok do vašej izby, na ktorý sa budete radi pozerať, bude lahodiť vášmu oku a radi sa pochválite aj ostatným. 
  • Kupujete si ochrannú prikrývku pred prípadným hrubým zašpinením a každodenným prachom, ktorý nemáte v perinách, ale len na prehoze.
  • Kupujete si prenosný perinák. Stačí prikryť posteľ a vankúše, periny, či vaše pyžamo už je schované. 
  • Kupujete si deku, ktorú máte v každej chvíli po ruke. Napríklad pooobede alebo podvečer, keď si chcete na chvíľu zdriemnuť.
  • Kupujete si "vždy perfektne a rýchlo ustlanú posteľ"
  • A kupujete si aj letnú prikrývku, ktorá vám nahradí ťažký zimný paplón.

kvetinový luxus
Ak máte naozaj vybraný štýl a kúsok dizajnového ducha, pokojne môžete prehoz alebo deku darovať ako darček svojim rodičom, svojim starším deťom, kamarátke alebo svokre, či švagrinke. Ale pozor, nezabudnite sa ujistiť, že poznáte dokonale izbu, do ktorej má byť deka alebo prehoz určený. Nie každý máme rovnaký vkus a pohľad na farby.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára