nedeľa 1. novembra 2015

Akcia mesiaca: Posteľné súpravy

Tak ako je prirodzené, že pre deti vyberáme to najlepšie oblečenie, netreba zabúdať ani na posteľnú bielizeň. Celý november Vám ponúkame doplnky do detskej postieľky za znížené ceny. Môžete sa tešiť na slovenské výrobky ako
Posteľné obliečky / 3D sady / 4D sadyPonuku sme rozšírili o Kompletnú sadu do postieľky, ktorú tvorí cenovo-výhodná sada: 2-dielne obliečky, antialergická výplň a pretože vieme aké je praktické chrániť matrac, sadu dotvára nepremokavá plachta s gumičkou po celom obvode.

Roztomilé dvojdielne obliečky s celofarebnou potlačou a stálymi farbami. Farby ostávajú slále živé aj po niekoľkonásobnom praní.
Už žiadne gombíky a cvoky, ktoré sa často pri nepokojnom spaní rozopínajú a poplón vylieza von. Tieto obliečky na vankúš a paplón sa uzatvárajú jemným zipsom, ktorý neprekáža pri spánku a ani neotláča.

Mantinel je prešívaný, aby pri praní nedochádzalo k pokrúteniu vnútornej výplne. Pri koncoch je zaoblený. Mantinel pripevníte k postieľke pomocou jednoduchých párov šnúrok. Mantinel vytvára bezpečné prostredie pre dieťa
- zabraňuje prievanu
- vytvára pocit bezpečia
- ochraňuje dieťa pred nechceným prestrčením končatín von z postielky

Baldachýn / nebesá vytvárajú pocit intimity a odeleného priestoru pre dieťa.

Celý ponúkaný sortiment je slovenskej výroby s ohľadom na použitie pre deti. Látky sú testované a spĺňajú normy pre deti. Antony ako slovenský výrobca vlastní certifikát.
Posteľná bielizeň je neodmysliteľňou súčasťou každého dieťatka, nakoľko 1/3 života prespíme. A malé dieti na začiatku života spia 16-20 hodín denne. Je preto dôležité, z akých materiálov sú vyrábané veci, ktoré obklopujú dieťa v postieľke.

K tomu u nás zakúpite aj dizajnovo zladené






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára