pondelok 26. októbra 2015

Zásielky od novemnra

Milé maminy i nemaminy a nakupujúci...

Blížia sa VIANOCE, i keď ešte je na ne čas, ale Slovenská pošta to vníma inak a veľa ľudí objednáva v predstihu. SP nestíha a nezvláda už teraz, koncom októbra. Naposledy, čo som postrehla - obyčajný list, ktorý "ide" 2 pracovné dni cestoval ku mne až 5 pracovných dní. V podstate som rada, že sa nestratil a bol skutočne doručený. Čo sa týka doručovateľov SP - spoliehame sa najmä na nich... No, aj oni toho majú veľa... Je smutné, keď ako matka s malým dieťaťom (možno viacerými) si nájdete v poštovej schránke "len" žltý papierik, s ktorým musíte ísť osobne na poštu si zásielku prevziať. Ako všetci vieme, aj na tej pošte treba vystáť nejakú radu(aspoň vo väčších mestách). Preto sme sa rozhodli k radikálnemu a prospešnému riešeniu:

! OD NOVEMBRA UŽ CEZ SP NEZASIELAME !

Prečo? Pre vyššie spomínané. Okrem iného, za peniaze, ktoré vynaložíte na dopravu a doručenie by mala byť Vaša zásielka aj doručená priamo k Vám a nie na poštu - ako úložné miesto, ktoré často je nie práve najbližšie. 
Máme samozrejme pre Vás prichystané aj riešenie. Malé a lacné zásielky - MINI zásielka - (do 200g a 12€), ktoré sme doteraz posielali SP za 2,-€ sme adekvátne nahradili tak, aby boli spokojní zákazníci za svoje peniaze a tovar im bol skutočne doručený. Tento druh zasielania už máme v ponuke aj teraz a potrvá minimálne do našej zimnej dovolenky 19.12.2015
Navýšili sme preto váhu zásielky i sumu objednávky. S novou špeciálnou dopravou v prípade nezastihnutia nikam nemusíte chodiť! Zásielka bude skutočne doručená do vašich rúk. Máte možnosť pri nezastihnutí si dohodnúť nový termín, ktorý Vám vyhovuje. Neodmysliteľnou súčasťou je aj sledovanie svojej zásielky. Veľkým plusom je doba doručovania: do 24 hodín od odoslania je zásielka u vás. 

A TEDA... ČO NAHRADILO MINI zásielku ?

DOPRAVA ŠPECI je obmedzená váhou do 300g a sumou do 15 € - tiež ide o menšie a ľahšie zásielky. U nás sa za voľbu dobierky neplatia žiadne extra príplatky, no k tejto forme dopravy nie je možné zvoliť dobierku. Pokiaľ budete mať záujem o dobierku, k dispozícií Vám je stále doprava kuriérom od 4,50€ (podľa váhy zásielky). 
Verím, že sa budete tešiť našej novinke a budete spokojní s doručovacími službami

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára