streda 10. septembra 2014

Novinky na SEPTEMBER

Firma Antony ako jedna z mála, ktorá stále vyrába pre náš domáci trh, opäť prichádza s novinkami, ktoré sme zaradili aj do našej internetovej ponuky.
Z brusu nové 5-dielne a 8-dielne súpravy s možnosťou vlastného mena v dvoch typických farbách: modrá pre chlapčekov a tmavoružová pre dievčatká. Veľkostne od 56 do 74.
2-dielne súpravičky v ružovej, modrej, či žltej s krásnym obrázkom a potlačou v prevedení body s dlhým rukávom + polodupačky až do veľkosti 80 Vás iste potešia.

Ponuka je rozšírená aj v oblasti DO POSTIEĽKY, kde sme zaradili nové zavinovačkymantinelyspacie vakydvojdielne pyžamká. Mysleli sme aj na chrániče do postieľky, či väčších postelí pri menších nehodách.

Nastálo sme zaradili do ponuky cenovovýhodné produktové balíčky, ktoré nájdete len u nás.

Pre tehuľky, či maminky po pôrode prinášame nové modely materských nočných košiel na dojčenie.
Veľmi obľúbená zavinovačka DOTS v červenej farbe bola slovenským výrobcom Elumababy nadhradenábielou zavinovačkou DOTS s červenými bodkami.

módnych doplnkov sme rozšírili ponuku o opasky, dievčenské čelenky, sponky, sety a kabeločky. Nájdete tu aj malé dievčenské prstienky, či náušničky.
V neposlednom rade sme mysleli aj na maminky, mladé slečny, dámy a všetky ženy, ktoré sa chcú páčiť. Nové kúsky v sekcii BIŽUTÉRIA sa vám budú páčiť.
Do nepriaznivého počasia máme v ponuke pršiplášte, dáždniky, ale aj rukávniky na kočík, ktorý uchránia mamine ruky pred zimou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára