sobota 23. novembra 2013

OBJEDNÁVKY POČAS DECEMBRA na www.sladkasue.net

Blíži sa čas sviatočných dní a VIANOC, pokoja, ale i predvianočného nakupovacieho zhonu. Rozhodli sme sa o adventnú ponuku aj pre Vás - akciu ADVENT: každý deň (od 1.12 do 15.12.2013) Vám poskytneme takú výšku zľavy na zakúpený tovar, koľko dní chýba do Vianoc od 23 do 9%
Táto akcia "ADVENT" sa nedá uplatňovať s inými zľavami. Pokiaľ sa rozhodnete o uplatnenie zľavy na akciový a zľavnený tovar, zľava Vám NEDUBE počítaná z tohto tovaru. Do zľavy sa započítava len tovar - nie spôsob doručenia a platby za objednávku.

6.12.2013 je posledný deň objednávok s GARANCIOU doručenia pred sviatkami. Po tomto termíne odosielame zásielky skladom a tie čo stihneme vybaviť pred dovolenkou.
Neskôr ( od 7.12.2013) už neručíme za dodanie tovaru PRED sviatkami. Pokiaľ chcete mať istotu dodania, odporúčame Vám nakupovať v predstihu vianočných zhonov. Prípadne zvoľte dodanie kuriérom GLS namiesto Slovenskej pošty( v prípade zásielok do pol kila). Ťažšie zásielky automaticky odosielame kuriérom.
PLÁNOVANÁ DOVOLENKA: 16.12.2013 do 6.1.2014 vrátane
Počas tohto obdobia budú Vaše objednávky prijímané, avšak vybavované budú postupne nasledujúci pracovný deň po jej skončení. V prípade objednania tovaru skladom Vám objednávka môže byť expedovaná aj v priebehu dovolenky - budeme Vás bezodkladne kontaktovať mailom, ale nespoliehajte sa na doručenie zásielky PRED sviatkami, nakoľko už budeme mať dovolenku.

Vďaka za pochopenie a príjemné nakupovanie :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára