štvrtok 2. januára 2020

Kempovanie - nová kategória v e-shope





Ako sa to vraví? Jak na Nový rok, tak po celý rok? Ja vám chcem predstaviť dnes len jednu z nových kategórií na našom webe: KEMPOVANIE

Aby ste sa vedeli zorientovať, čo u nás nájdete, čo sa dá objednať kúpiť a čo by sa vám mohlo hodiť na vaše chvíle mimo domova :)


V jednotlivých kategóriach nájdete aj možné podkategórie, ako sa to vyžaduje hneď u prvej a ňou je: 



Kempingový nábytok. Zaradili sme tam a môžete tam smelo hľadať sklápacie, polohovateľné, kempingové, rybárske a záhradné stoličky, ktoré sú vyrobené z ľahkých a odolných materiálov. neoddeliteľnou súčasťou sú aj sady 2, 4 alebo 6 stoličiek, ktorú sú zväčša za výhodnejšiu cenu. Porovnajte sami a presvedčte sa. K stoličkám neodmysliteľne patria i malé stoličenky, ktoré častokrát padnú vhod na vyloženie nôh, pri nečakanej návšteve, pre menšie deti alebo ako príručný odkladací stolík takmer na čokoľvek. Úzko s týmto sedavým tovarom súvisia ležadlá, ktoré nájdete aj v rovnakom prevedení do súpravy k stoličkám. No povedzte, kto by si nerád odpočinul s pohárom v ruke alebo dobrou knihou, či len tak sa napr. slnil na lehátku? Božský relax.. Sedavú kolekciu dopĺňajú aj lavice a kempingové sety, ktoré využijete pri väčších akciách. Na záhradnú domácu oslavu ako stvorené! A čo by to bolo sedenie bez polstrovania? K jednotlivým stoličkám alebo ležadlám je možnosť zakúpiť si sedáky. Treba si len vybrať. v neposlednom rade kategóriu nábytku uzatvára oddelenie stoly. Všetky stolíky sú sklopné, tj. vhodné do kempu, ale i do záhrady. Prevedenie materiálov, ako aj rozmerov treba preskúmať podľa vlastných preferencií. 

Čo sa týka ďalšej kategórie Spacie vaky, k nej len naozaj krátko: ponúkame na výber klasické dekové, ktoré majú širšie využitie ako len zaliesť do spacáku, ako je tomu v múmiových spacích vakoch.

Veľmi súvisiacou témou sú Stany a Karimatky a podložky, ktoré sme zámerne neradili do jednej kategórie typu: stanovačka, nakoľko ste mali na to dobrý dôvod. 
Stany obsahujú ďalšie 4 kategórie veľmi odlišné, ale všetko sú to stany: Detské - určené skôr na pobavenie, zábavu, hru a prespanie na záhrade naozaj za teplých letných dní. podľa môjho názoru hodia sa skôr do interiéru, kam sú aj priamo určené. Čo s nimi budú robiť vaše deti, je skutočne len na vás. prípadne pošlite fotky k nám na facebook ako inšpiráciu alebo dôkaz :)
Plážové stany vyhľadáva veľmi veľa ľudí najmä v čase dovoleniek na poslednú chvíľu, no ani my vám neviem zaručiť, či budú dostupné v sezóne. Preto, ak plánujete dovolenku pri mori, či kdekoľvek na slnečnej pláži, určite si jednu z takýchto šikovných vychytaných vecičiek zadovážte čím skôr. nečakajte do leta - môže byť neskoro. Ceny nie sú nijako závratné. majú plniť len tri funkcie: ochrana proti vetru, slnku a prípadnému podkladu pláže (napr piesok, ktorý nemusíte mať v každom záhybe.
Klasické stany na stanovačku pre 2 až 6 osôb sú vybavené podľa veľkostného prevedenia.
V neposlednom rade sme sem zaradili aj záhradné a párty stany, u ktorých nájdete i náhradné diely a veľké množstvo farieb i rozmerov.
Karimatky a podložky: Nájdete tu klasické karimatky, ale tie, ktoré sa jednoducho nafúknu sami. Za dôležité som považovala zaradiť sem aj vankúšiky, ktoré sú vhodné pri cestovaní ako podložka pod hlavu.


V oddelení Do kuchyne sa nešpecifikujeme konkrétne na kempovací riad, ale v našej ponuke nájdete aj čo to vhodné do kuchyne ako napríklad hrnčeky, či už klasické alebo plechové, ktoré sú na čunder ako stvorené. samozrejmosťou sú aj rôzne drobnosti, bez ktorých sa kuchyňa v kempe nezaobíde. Nájdete tu aj malé smetné koše, či plastové dózy na uchovávanie a prepravu potravín. 

Svietidlá a lucerny zastrešujú akékoľvek svetlo, či už s použitím batérií alebo solárnej energie, ako ozdobné orientačné svetlo, ale i ako plnohodnotné osvetlenie daného priestoru v interiéri, či exteriéri. Nakoľko lapače hmyzu vytvárajú tiež určité svetlo, zaradili sme ich k svietidlám, i keď ich primárna funkcia je iná.


Grilovanie neodmysliteľne patrí k "výletu" mimo domov a v spojení s prírodou. Nájdete tu úplne klasické grily na drevené uhlie, malé prenosné grily vhodné napríklad na stanovačku, či spestrenie pri krátkom výlete s deťmi, ale nájdete tu aj väčšie elektrické, či plynové grily. V ponuke máme aj nejaké to grilovacie náradíčko :) No, a pre úplných fajnšmekrov máme pre vás aj grily s udiarničkami.

Medzi Ostatné potreby sme zaradili vecičky, ktoré sa zídu, sú potrebné, ale ťažko ich definovať do nejakej kategórie. Určite stojí za nahliadnutie.



Lôžkovinám sme zvolili samostatnú kategóriu, aby ste sa pohodlnejšie mohli orientovať u nás na webe a nemuseli pátrať, kde všade zhánať každodenné veci. Zaradili sme sem nevyhnutné veci ako Prehozy, ktoré máme teraz ako novinku. Samozrejnosťou a neodmysliteľnou súčasťou sú teplé i ľahšie Deky. Kult domácnosti dotvárajú mäkké Vankúše. Vyberte si pokojne z farebnej škály svoju  mikroplyšovú plachtu, a zahaľte sa do vašich perín, ktoré môžete obliecť do bavlny, mikroplyšu, krepu alebo mikrosaténu. V našej ponuke nájdete aj obliečky, ktoré svietia v tme


A aby som nezabudla, kde nájdete super stránky na sociálnych sieťach ohľadom karavaningu:
SK požičovne auto/karavanov  - možnosť zobraziť zadarmo vami ponúkané auto/karavany k prenájmu a zároveň miesto, kde nájdete, od koho si ich môžete požičať. Ide o miesto a priestor pre obe strany: dopyt aj ponuka. Možnosť je pre súkromné osoby ako aj firmy. Srdečne ste vítaní!


Karavanisti Slovenska - skupina ľudí, ktorí milujú karavaning. Takže príďte si po rady, na pokec, pochváliť sa, kde ste boli, podeliť sa o zážitky
Karavaning - SK Bazár - miesto, kde nájdete dopyt a ponuku na najrôznejšie veci ohľadom karavanov



2 komentáre:

  1. Záhradný stan má ozaj všestranné využitie. Ten náš sme využili nielen u nás na záhrade, ale tým, že je ľahko prenosný putoval s nami aj na dovolenku a mali sme stále tieň nad hlavou. Kúpili sme cez www.expodom.sk majú veľký výber a rýchle dodanie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme za vašu reakciu a príjemnú skúsenosť. Ak budete potrebovať príslušenstvo k nemu, obráťte sa na nás :)

      Odstrániť