pondelok 5. októbra 2015

Novinky na október

Verím, že na nový dizajn v PC, telefóne, či tablete ste si rýchlo zvykli. Som rada, že aj Livechat sa teší Vašej obľube a my tak môžeme vyriešiť Vaše otázky skôr. Pokiaľ sme online, odpovieme hneď. Pokiaľ sme offline, odpovieme do niekoľko hodín - tak rýchlo ako to bude možné.
Rozšírili sme ponuku najmä o kvalitné české výrobky rodinnej firmy Kaarsgaren ako sú deky, plienky, osušky, fusaky a rukávniky na kočíky. Opäť niektoré nájdete za uvádzacie nižšie ceny.


Od výrobcu ElumaBaby sme do našej ponuky začlenili nové produkty zavinovačiek / periniek z novej kolekcie STAR, zateplené flísové deky a novú farebne rozšírenú ponuku flísových fusakov.

Momentálne u nás prebieha jedna z celomesačných akcií - Zimný PREDPREDAJ. Končí sa s posledným októbrovým dňom. Počas celého októbra môžete u nás nakúpiť vybraný zimný a jesenný sortiment za nižšie ceny.
Navyše, každému kupujúcemu počas októbrových dní zadarmo pribalíme k objednávke malý darček a kupón so zľavou k budúcemu nákupu!

Neprehliadnite ani kategóriu Doprava ZADARMO a DOPREDAJ, kde nájdete zľavnený sortiment, ktorý sa po vypredaní už u nás neobjaví.

Do kategórie Nové produktové balíčky pribudli domáce súpravy, sady v troch neutrálnych prevedeniach deka + fusak a v neposlednom rade 2-packy tepláčikov na doma pre chlapcov i dievčatá.

Už tento týždeň začína na našich FB-stránkach súťaž, ktorej sa môže zúčastniť každý!


Koncom tohoto týždňa sa môžete tešiť na pravidelnú akciu POBLÁZNENÝ DEŇ, ktorý bude 10.10.

Z príležitosti Dňa pošty 9.10. sme pre Vás pripravili dopravu zadarmo pre objednávky počas 5. až 9.októbra, do 200g + 1.trieda grátis

Ste našim verným zákazníkom a odoberáte novinky mailom? Vedeli ste, že po prihlasení na našom webe sa Vám ceny automaticky zobrazujú nižšie ( s uplatnenou vernostnou zľavou)?
Pri hľadaní Vám iste je nápomocný aj náš našepkávač.
Podľa zákona sme pridali na web informáciu o cookies na vašom zariadení.

Nateraz sme dočasne prerušili spoluprácu so slovenskou firmou Clematis. U nás najmä v zastúpení pre tehotenskú a materskú módu a termooblečenie.



Opäť máme v pláne rozšíriť ponuku o nové modely a tovar od nových slovenských výrobcov. Na uvedení nových značiek v našom e-shope zatiaľ pracujeme.


Zuzana Pravňanská - SLADKASUE
www.sladkasue.net

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára