štvrtok 20. augusta 2015

Novinky na august 2015

Verím, že ste počas leta strávili tiež príjemné chvíle aj v kruhu priateľov či svojej rodiny. Po našej dovolenke na rodinnej chate a po výdatnom oddychu Vám môžeme predstaviť množstvo noviniek a inovácií na našom webe.
Máme pre vás nové produkty s novými cenami a samozrejme nové výhody aj bonusy.

Ale pekne po poriadku...
Pripravili sme opäť nové produktové balíčky, ktoré nájdete špeciálne len v našom e-shope. Vytvorili sme im aj primeranú cenu - výhodnú v každom ohľade, nakoľko kúpou setu ušetríte viac, ako keby ste jednotlivé produkty kupovali samostatne.
Dúfame, že nové cenovo-výhodné produktové balíčky sa budú tešiť Vašej obľube a pozornosti aj naďalej.
Počas celého septrebmra bude prebiehať akcia "Aby boli ženy krajšie" - k akejkoľvek kúpe bižutérie pribalíme malé náušničky zadarmo.
Do konca septembra bude pokračovať Letný VÝPREDAJ skladových zásob
Pripravili sme pre Vás aj tohtoročný Zimný PREDPREDAJ s množstvom jesenných aj zimných vecí za zvýhodnené ceny - môžete sa tešiť a nakupovať počas celého októbra.

  • Na stránke sa stretnete s novým dizajnom v responzívnom duchu
  • Jednochuchým preklikom sa dostanete aj na našu Facebook-stránku
  • Nájdete na webe nové kategórie s rozšírenou ponukou
  • Zákazníkom, ktorí majú nastavené zasielanie infomailov sme automaticky pridelili vernostnú zľavu
  • Pri vyhľadávaní vám pomôže inteligentný našepkávač

Firma Antony ako jedna z mála, ktorá stále vyrába pre náš domáci trh, opäť prichádza s novinkami, ktoré sme zaradili aj do našej internetovej ponuky.
Dovolili sme si vytvoriť domáce súpravy v dvoch prevedeniach ako tričko s dlhým rukávom + tepláky a body s dlhým rukávom + tepláky. Samozrejme všetko v prevedení pre chlapcov i pre dievčatá.
Ponuka je rozšírená aj v oblasti DO POSTIEĽKY, kde sme zaradili nové deky, plachty a chrániče do postieľky. Mysleli sme aj na maminky a ponuku sme rozšíril o vankúše na dojčenie.
Veľmi obľúbená zavinovačka DOTS má opäť svoje rozšírenie farebnej škály.
Z módnych doplnkov sme rozšírili ponuku o dievčenské čelenky, sponky a sety. Nové kúsky v sekcii BIŽUTÉRIA sa vám budú tiež páčiť.
Do nepriaznivého počasia máme v ponuke nové detské dáždniky. Do tuhej zimy zase nové varianty a modely rukávnikov na kočík, či kvalitné zimné fusaky, ktoré uchránia vaše deti pred zimou.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára